Általános információk
A kisvonat a Zsolnay Negyedet érinti, behajt a Major utcai kapun.
Le- és felszállás a Látogató Központ bejárata előtt.
Amennyiben a Negyedben nagyobb rendezvény van, akkor általában a Major utcai kapunál történik a le-és felszállás.


Az aktuális árakról tájékozódjon az" Árak" menüpont alatt. Teljes
városnéző kört csoportok esetében kizárólag a Széchenyi térről indítunk.

Indulás/érkezés : Széchenyi tér ( Nagy Lajos Gimnázium elől)Minimum 10 felnőtt utas esetében indul egy-egy járat.

Főszezonban 11.00-18.00
között,mindig  egész órakor.

Utolsó indulás általában 17.00 h.
A Zsolnay Negyedbe ( Major utcai kapun át a Jégveremhez ) kb. egész óra 20-30  perc között érkezik a vonat.( kis késés előfordulhat)

A Zsolnay Negyedből a városba  egész óra 20-30 között indul tovább  a vonat a Széchenyi térre. Amennyiben Ön a ZSN-ből kíván a belvárosba eljutni, informálódjon, hogy vonat nincs-e különjáratban, vagy elindult-e a Széchenyi térről.(Tel.: 70 422 7555) Ezen a számon foglalást nem fogadunk, kizárólag információt adunk a vonat közlekedésével kapcsolatban , naponta 11.00-17.00 h között, amikor a vonat  közlekedik.

Az út során érintjük  a belváros látnivalóit ( Széchenyi tér, Kossuth tér, Zsinagóga, Király u.,Zsolnay Negyed, Ágoston tér, Városfal, Alagút, Janus Pannonius utca, Szent István tér, Székesegyház, Káptalan u.Barbakán. Részletes útvonal és  térkép az útvonal menüpont alatt.
Az utazás időtartama kb.45- 50 perc ( forgalomtól függően)

Figyelem! A vonatot  sok esetben zárt csoportok foglalják le, vagy rendezvényen van. Ezért a előfordulhat, hogy egy-egy időpontban egyéni vendégek már nem tudnak résztvenni az utazáson. 2019-től  az on-line foglaló rendszer naptárjában Ön láthatja a szabad időpontokat/helyeket,melyet  a naptár zöld négyzetekkel és a szabad helyek számával jelöl. Ezek az adatok csak az előzetes csoportos foglalásokra vonatkoznak.
  A Széchenyi téren,a megállítótáblán minden esetben jelezzük a következő indulási időpontot. Amennyiben a tábla nincs kihelyezve, a vonat nem közlekedik. INFOVONAL: 70 422 7555 ( kizárólag a vonat közlekedési ideje alatt működik és az aktuális közlekedésről szolgáltat információt. SMS-t nem olvasunk, mert vezetés közben veszélyes!)Ezen a számon foglalásokat nem tudunk fogadni! Kérjük tájékozódjon az on-line foglalás menüpont alatt a naptár segítségével. 

MarkCon 2007